بررسی نسبت میانگین های حسابی و هندسی دنباله ی اعداد اول
پایان نامه
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه زنجان - دانشکده ریاضی
- نویسنده نجمه دهقان پور
- استاد راهنما مهدی حسنی
- سال انتشار 1393
چکیده
در این پایان نامه رفتار مجانبی نسبت میانگین حسابی به هندسی چند دنباله شامل دنباله اعداد طبیعی، دنباله اعداد اوّل و دنباله مقادیر تابع اویلر را بررسی می کنیم. خواهیم دید که حد نسبت مذکور در مورد اعداد اوّل مشابه حد نسبت مذکور برای اعداد طبیعی است. در آخر دترمینان اسمیث را نیز مورد مطالعه قرار می دهیم. در قسمت پیوست پایان نامه به بیان دو اثبات از قضیه اعداد اوّل می پردازیم.
منابع مشابه
نامساوی میانگین های حسابی - هندسی
در این مقاله، ضمن ارائه اثباتهایی از نامساوی میانگین های حسابی - هندسی، چندین کاربرد آن را بیان می کنیم. به علاوه میانگین های مهم دیگری را معرفی نموده، به توصیف تعمیم های مهم این نامساوی در جبر ماتریس ها و جبر عملگرها می پردازیم.
متن کاملنامساوی میانگین های حسابی - هندسی
در این مقاله، ضمن ارائه اثباتهایی از نامساوی میانگین های حسابی - هندسی، چندین کاربرد آن را بیان می کنیم. به علاوه میانگین های مهم دیگری را معرفی نموده، به توصیف تعمیم های مهم این نامساوی در جبر ماتریس ها و جبر عملگرها می پردازیم.
متن کاملآزمون نسبت درستنمایی و نابرابریهای بین میانگینهای حسابی، هندسی و همساز
This article has no abstract.
متن کاملاعداد اول در حلقه اعداد صحیح گاوسی
حلقه اعداد صحیح گاوسی، به تعبیری نخستین گسترش حلقه اعداد صحیح معمولی است. حلقه اعداد صحیح گاوسی شباهت هایی به اعداد صحیح دارد از جمله این که یک حلقه اقلیدسی و در نتیجه یک حوزه تجزیه یکتا است. با توجه به اهمیت اعداد اول، بررسی اعداد اول در حلقه اعداد صحیح گاوسی نیز از اهمیت برخوردار است. در این مقاله به دو پرسش پاسخ می دهیم: کدامیک از اعضای این حلقه، اول هستند و شرط لازم و کافی برای این که یک عد...
متن کاملرتبه ی حسابی، بعد کوهمولوژی و دنباله های منظم صافی
فرض کنید iایده آلی از حلقه ی جابجایی و نوتری r باشد به طوری که ara(i)=t ? 2. هدف از این پایان نامه این است که نشان دهیم دنباله ی منظم –iصافی y1،...، yt از ایده آل i وجود دارد به طوری که rad(i)=rad(y1,…,yt) و به ازای هر 1? i? t، cd((y1,…,yi),r)=i که یک نتیجه ی مهم از کرونکر1 [17] است. بعلاوه، در این پایان نامه نشان می دهیم که برای هر –rمدول باتولید متناهی مانند m و به ازای هر i ? r که r ? 1، اگر...
15 صفحه اولمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه زنجان - دانشکده ریاضی
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023